Bloggen met pict [dot] com foto hosting

image_pict_logo Blogging with Pict[dot]com Picture Hosting Ik begon te treden blogosfeer voor bijna een jaar nu. Ik moet toegeven dat eerder bij mezelf dat er zoveel excitements en beloningen ik van. Ten eerste, krijg ik meer vrienden natuurlijk, uit verschillende delen van de wereld. Sommigen van hen komen zelfs uit plaatsen Ill nooit gehoord. Dus het lijkt mij het is als een onbeperkt sociale netwerk zich bij ons te voegen

Bij bloggen, kan ik mijn verhalen, wat er in mijn gedachten, en alles wat ik wil delen met. En soms heb ik wat foto’s in mijn postings om mijn punten duidelijk. Zo, ik moet een vertrouwde beeld hosting te steunen. Ik wil niet dat mijn foto’s verzamelen gegaan of gewist door de onbetrouwbare foto hosting service.

Dank God, nu zijn er enkele foto hosting service die ik kan vertrouwen. De hostsite zoals gloednieuwe Pict dot com is ook gemakkelijk te gebruiken. Alles wat we moeten doen is alleen het uploaden van onze foto’s of foto’s van de computer de harde schijf of andere verwisselbare media opslagplaatsen door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke interface. Dan hebben we net nodig om de broncode van de afbeeldingen in onze postings. Het is net zo eenvoudig.

Nu bloggen voelt meer plezier met foto’s of afbeeldingen worden weergegeven in onze postings. Soms is een soort van ‘ziel’ te . Het maakt onze blogs lijkt meer kleurrijke, helderder, en meer in leven. Hoe zit het met jou?

Betrokken Bestemmingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *